Vad är ditt nästa steg i livet?

Mina tjänster

Lifecoaching

Du kanske har hamnat i en fas i ditt liv där du inte vet vad du vill eller vem du är. Du kanske behöver ett bollplank, du kanske har en dröm som du vill nå. Du kanske behöver öka din självkänsla. I lifecoaching gör vi upp en plan, ett mål och ger dig verktyg. Är du redo för en förändring?

Erfarenhet

Med egna erfarenheter och ett intresse för att hjälpa andra människor har jag på olika sätt under min arbetstid försökt hitta min sanning Jag har arbetat som kamratstöd i skolan, elevassistent, fritidspedagog, säljare, lager/logistik ansvarig, arbetsledare och säkert mycket mer. Beslutet inom mig kom när jag förlorade min bästa vän, han var min coach och själsfrände. Mitt löfte till honom var att Leva vidare, följa min dröm och bli livscoach. 

Hörselskada/Baha

Jag håller föreläsningar om hur det är att växa upp som hörselskadad, om att inte våga som barn/tonåring att uttrycka sig om sitt handikapp. Hur det är att i vuxen ålder få full hörsel och ett nytt liv tar vid. Hur man som anhörig kan förstå. 

Jag tycker det är viktigt att få publiken att förstå, skratta, gråta och vara delaktig i föreläsningen. Når jag någon med mitt budskap har jag nått mitt mål.

Erfarenhet

Som barn hade jag ofta problem med öroninflammationer och ständiga operationer. Polyper i höger öra gjorde att jag fick ta bort hörselben. Under hela skoltiden förnekade jag mitt handikapp och psykisk ohälsa tog vid. Vid vuxen ålder hade jag turen att träffa rätt läkare och fick Baha (Cochlear implantat). En helt ny värld uppenbarade sig framför mig. 

Mål

Resan tar inte slut. Varje dag är ett nytt blad, en ny möjlighet och första dagen på resten av ditt liv! Vi dör bara en gång, livet är en gåva som givits till Dig. Ett litet andetag på jordens långa existens, hur använder du det andetaget? 

Resan

Framrutan är större än backspegeln. Du väljer själv vart du vänder din blick, om du vill gasa eller bromsa. 

Hur ser din värld, din sanning och din verklighet ut?

Diplomerad Livscoach 9/2 2020

Klienters citat - "TackMia, utan dig hade jag inte kommit så långt. Helt sjukt hur jag börjar lära känna mig själv efter våra samtal." - "Din tid är dyrbar för mig" - "Stort tack för vad du har gjort för min dotter"

Hur fungerar det?

I lifecoaching med enskild individ kan vi ses fysiskt eller via internet. Du känner efter hur många gånger du vill bli coachad (á 1 timme) och vi gör upp en plan därefter. Jag ställer frågorna och du har svaren. 

På föreläsningar/workshops kommer jag till er, allt från skolor till företag. Vi gör en plan på vad föreläsningen ska fokusera på, och hur lång tid den får ta. 

Jag utgår från Göteborg.


Bokning

Kontakta mig gärna för fler frågor eller om du känner redan nu att "vad fan har jag att förlora? Kör på!" Livet och dess innehåll är en färskvara, den ger nya uttryck varje dag. Låt det ske. Hakuna matata. 

Ser fram emot det medvetna mötet med Dig!

Kontakta mig

Kontakt information

+46 760 28 46 99 (sms)

info@miascreadiem.se

Göteborg
 

Facebook

Instagram

Eller fyll i här:

© Copyright MiasCreaDiem